fbpx

Habitaware på TEDx Talk

Aneela Idnani er en talsmand for mental sundhed på en mission for at øge BFRB-bevidstheden. BFRB står for Body Focused Repetitive Behaviour, en familie af tilstande, der inkluderer kompulsiv hårtrækning (trichotillomania), hudplukning (dermatillomania) og neglebidning (onychophagia). Dette er de mest almindelige psykiske lidelser, du aldrig har hørt om, med cirka 1 ud af 20 amerikanere, der er berørt.

Du kan ikke ændre, hvad du ikke ved, at der sker. Dette gælder især for mennesker med BFRB’er, som Aneela, og derfor skabte hun og hendes team et smart armbånd, HabitAware Keen, for at hjælpe med at skabe opmærksomhed om disse translignende opførsler. Bevidsthed giver dig mulighed for bevidst at vælge sundere mestringsstrategier og ændre dit liv. En tale at dele, fordi mental sundhed betyder noget.
Aneela Idnani er medstifter og præsident for HabitAware. I mere end 20 år skjulte Aneela sin kamp med kompulsiv hårtrækningsforstyrrelse (trichotillomania), en mental helbredstilstand. Efter at have delt denne hemmelighed skabte HabitAware Keen, et smart armbånd, der bruger bevægelsesdetekteringsteknologi til at skabe opmærksomhed omkring hårtrækning, hudplukning og neglebideforstyrrelser Med bevidsthed kan folk ”tilbageholde hjernen” til sundere mestringsmekanismer.

Aneela er en talsmand for mental sundhed, der øger bevidstheden om disse meget almindelige, men alligevel ukendte tilstande. HabitAware er delvis finansieret af et NIH / SBIR-forskningsstipendium og blev kåret til en af ​​TIME Magazines 2018 bedste opfindelser. Denne tale blev holdt ved en TEDx-begivenhed ved hjælp af TED-konferencesformatet, men uafhængigt organiseret af et lokalsamfund.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen